Over ons

Wild Wawa biedt duurzaam en verantwoord geproduceerde alpaca kleding en accessoires voor baby’s en peuters. Geen wegwerptextiel maar eerlijk, tijdloos en hoogwaardig maatwerk.

Wawa betekent baby of klein kind in Quechua. Quechua was één van de belangrijkste talen in het Inca-rijk en wordt vandaag de dag nog gesproken in grote delen van de Andes. Wild Wawa staat voor het vrije kind of wild child.

Wild Wawa is een Nederlands-Boliviaans familiebedrijf. Onze werkwijze sluit aan bij de ambitie van Bolivia om de omslag te maken van ontwikkelingssamenwerking naar economische samenwerking. Wild Wawa werkt samen met de vakvrouwen en -mannen in Bolivia om de eeuwenoude kennis en technieken te behouden en ontwikkelen die nodig zijn om alpaca te verwerken tot kleding. Wij bieden een wereldwijde afzetmarkt, nieuwe ontwerpen en technieken en voorzien in continuïteit in productie. Samen geven wij vorm en kleur aan de groeiende vraag naar verantwoord en duurzaam geproduceerde alpaca producten. Onze lokale kennis en aanwezigheid in Bolivia zorgt voor een korte en verantwoorde route van breister naar u.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »